Přeskočit na hlavní obsah

ParisAx


Beautybox.cz
ParisAx. Slyšíte to poprvé? I pro Vás je tato značka neznámá, tak jako ještě do nedávna byla i pro mě? Díky eshopu beautybox.cz jsem měla možnost vyzkoušet jeden z jejich produktů a já Vám mile ráda tento produkt představím.


Produktem, který jsem od firmy Beautybox dostala na zkoušku, byla paletka od francouzské kosmetické značky ParisAx. V paletce se nachází 24 třpytivých očních stínů, jejich odstíny jsou pak laděné od béžových, po světle fialové, růžové, přes tmavší odstíny až do šedé a černé. Myslím, že s výběrem nebude mít žádná slečna problém, jelikož nabídka je více než dostačující. Kromě očních stínů je s paletce nachází i 6 highlighterů a 3 tvářenky ve dvou růžových a jednom odstínu s nádechem oranžové, který pro některé typy pletí lze využít také jako bronzer. Co považuji za šikovnou věc, obzvláště pak pro méně zkušené slečny v tomto oboru, je, že stíny, tvářenky i highlightery jsou řazeny do tří sloupců, aby k sobě ladily. Takže nemusíte přemýšlet nad složitými kombinacemi, ušetříte spoustu času a výsledné líčení bude stát za to!

Parisax Sada dekorativní kosmetiky Note Book - Big Model 19,2 g

Tuto paletku naleznete na již zmiňovaném eshopu beautybox.cz za cenu v řádu stovek, což je za paletku se 33 stíny cena, dle mého názoru, velmi dobrá. Tak neváhejte a vybírejte! Na eshopu naleznete i jiné zajímavé produkty, které má tato značka ve svém repertoáru.

Mějte se krásně,
Looksbystep

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Holanďanka

Čtení miluji a myslím si, že nejsem jediná. Musím přiznat, že přečíst knihu, kterou přečíst musíte a která Vás třeba nebaví, to je opravdu oříšek, tedy alespoň pro mě. Avšak pokud mám v ruce knihu, do které se „začtu“, stačí jen lousknutí prstů a už otáčím poslední stranu. Dneska bych Vám chtěla představit knížku s názvem Holanďanka a nebudu Vás napínat, přečetla jsem ji na jeden zátah. Holocaust. O tomto tématu bylo napsáno již nespočetné množství knih, doopravdy nespočetné. Ačkoliv se někomu může zdát, že toto téma se omílá stále dokola a knihy se drží stále stejného či alespoň podobného okruhu témat, musím, alespoň, co se mě týká, odporovat. V součastné době vychází mnoho knih z období holocaustu a sama za sebe musím říct, že většina z nich jsou velmi povedené. Ať už se jedná o literaturu faktu, či „pouze“ smyšlené příběhy z tohoto období. Každý autor se snaží udělat svou knihu něčím výjimečnou a to se, alespoň dle mého úsudku, Ellen Keithové podařilo. Hlavní hrdinkou je Ma

Summer clothing tips

Summer is fast approaching, so it's time to think about what clothes we should buy for the summer. In today's article, I'll show you some of my tips that will never betray. This jumpsuit dress you can buy in ZARA stores Dresses are never enough, so neither these should they be missing in your wardrobe. In addition to their appearance, they are practical and suitable for everyday wear in summer steam days. Under the short skirt are sewn shorts so you do not have to worry about anything because people will not see anything you do not want. So for me it's definitely a thumb up. These one-piece swimsuits you can buy on R omwe.com My second tip is one-piece swimsuits. Nowadays, older fashion returns and the exception is neither one-piece swimsuits. The advantage is that they are not only for lean models. Would you like a flowered pattern, a pineapple, flamingos pattern, or rather something simpler? Fantasies are not limited and you can choose between a w